Naar alle berichten
Dinsdag zoekt versterking!

Dinsdag zoekt versterking!

Welkom bij dinsdag! Wij zijn een jong bedrijf in Amsterdam met tientallen jaren ervaring, dat zich richt op het vergroten van sociale en psychologische veiligheid, omdat we willen dat iedereen meedoet, meetelt, ertoe doet en gewaardeerd wordt. En omdat daarmee de beste resultaten worden behaald.

 

Dit doen we met een team van mensen met verschillende achtergronden, disciplines, leeftijden en werkervaring. Ons werk draait om het realiseren van positieve verandering in het onderlinge contact binnen organisaties. Omdat we iedereen een veilige en fijne werkomgeving gunnen. En omdat organisaties dan hun uitdagingen het beste kunnen aangaan.

 

Bij dinsdag ontwikkelen we samen met onze opdrachtgevers visie en strategie over het bevorderen van sociale en psychologische veiligheid. We ondersteunen bij het bepalen van de normen en waarden en hoe je als medewerkers binnen de organisatie met elkaar wilt samen werken. Met onze veranderaanpak ondersteunen we organisaties bij cultuurverandering.

 

Het belangrijkste doel van ons werk is om handvatten te bieden voor de uitvoering voor elke rol in de organisatie. Ondersteunend aan dit doel, ontwikkelen we beleid, richtlijnen, tools en interventies, die we waar mogelijk zelf uitvoeren. Denk hierbij aan kampvuursessies, trainingen, workshops, e-learnings en videoproducties. We gebruiken daarnaast ons eigen online platform ter ondersteuning.

 

Bij dinsdag zijn we continu op zoek naar nieuwe ideeën, methodes, inzichten en inspiratie, om op die manier onze diensten en manier van werken continu te verbeteren. We zoeken pro-actieve en gedreven mensen die bij willen dragen aan onze doelen, voorop willen lopen in ontwikkelingen en tegelijkertijd ook hun eigen interesses en talenten verder willen ontwikkelen.

 

Wij werken hybride en integraal in Office365/Teams en leren en verbeteren continu. We hanteren een voor en door aanpak. Dat betekent dat we met elkaar en voor elkaar werken, samen moet onze klanten. En datgene wat we onze klanten bieden, brengen we zelf ook in praktijk van uit het principe Practice what you preach!

 

Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen bij:

  - Het ontwikkelen van beleid en protocollen

  - Het begeleiden van cultuurverandertrajecten

  - Projectorganisatie, projectleiding, scrum

 

Spreekt onze manier van werken je aan en wil jij je steentje bijdragen aan een sociaal veiligere samenleving? Neem dan vandaag nog contact met ons op om kennis te maken via info@dinsdag.nl! Wij geloven dat een diverse en inclusieve werkplek cruciaal is voor het realiseren van onze missie en moedigen daarom mensen van alle achtergronden en ervaringen aan om bij ons te solliciteren.

 

Meer berichten

20231017_Podcast_SoFoKles
‘Wanneer had jij voor het laatst een goed gesprek?’
20230417_Het belang van fouten bespreekbaar maken
230403_radicale_openhartigheid